Soutěží krásy je přespříliš, přesto všechny baví!

 Celebrity 
04. prosince 2017 12:00 / Marcela Plachá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Vítězka Miss Supranational, čtyřiadvacetiletá Jenny Kimová z Koreje Facebook
Před týdnem byla zvolena nová Miss Universe, před dvěma týdny Miss World, čtyři týdny zpět Miss Earth 2017 a nyní je známa i Miss Supranational 2017, která byla zvolena v Polsku. Vítězkou z 65 soutěžících se stala Korejčanka, druhá skončila dívka z Kolumbie.

Česká Miss Supranational 2017 Tereza Vlčková bojovala v Polsku o korunku nejkrásnější Miss Supranational. „Bylo to něco úžasného a veškeré aktivity a výlety jsem si užívala na maximum. Poznala jsem mnoho skvělých holek a lidí, kteří se o nás starali po celou dobu,“ uvedla Tereza. 

„Cítila jsem se před finále velmi dobře, až na únavu a stres, ale to k tomu jistě patří. Když jsem vyšla na pódium bylo to něco nepopsatelného a úžasného,“ prozradila první dojmy krátce po finále Vlčková s tím, že nejtěžší pro ni bylo naučit se soustředit na to, do které kamery se má při určité choreografii dívat. 

Mezi nejkrásnější díky se nakonec neprobojovala. Miss Supranational 2017 se stala soutěžící z Koreje Jenny Kimová (24). Druhá skončila Kolumbijka Tica Martinezová (20) a třetí byla Rumunka Bianca Tirsinová (19).

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve