Matuška bude mít muzikál. Překvapení chystá i Helena Vondráčková

 Celebrity 
19. listopadu 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Helena Vondráčková i Waldemar Matuška budou mít muzikály postavené na svých hitech Archiv Nova
Nejenom Václav Neckář nebo Meky Žbirky, ale už i Waldemar Matuška či Helena Vondráčková budou mít muzikály, které budou postavené na jejich hitech. Fanoušci, kteří jejich písničky milují, si tak přijdou na své.

Teď je ale otázkou, jak budou muzikály podle hitů Matušky a Vondráčkové postaveny. „Ano, něco takového chystáme, ale ještě bych o tom nerada více mluvila, dokud nejsou jasné všechny detaily. Jednáme nyní o autorských právech a pochopitelně promýšlíme obsazení,” uvedla producentka Ema Krahulíková.

Hlavní roli by si v muzikálu Sbohem, lásko měl zahrát Daniel Hůlka, který ztvární jakéhosi průvodce příběhu, který vzpomíná na svůj život. Děj se bude odehrávat tak, že tam budou jednotlické sekce Matuškova života spojené s konkrétnímy písničkami. Zaznít tak mají hity jako Sbohem, lásko, nech mě jít, Asi do věží, Písnička pro Zuzanu, Tereza, To všechno odnes čas a další.

Pokud se vše podaří, bude to jakási oslava kultu Waldemara Matušky, od jehož úmrtí uplyne příští rok deset let! 

Podobně laděný muzikál by měla mít i Helena Vondráčová. Ta představí své plány v pondělí na tiskovce. Jisté je to, že i v tomto příběhu by měly zaznít její největší pecky, včetně písniček Malovaný džbánku, Dlouhá noc, písnička z Šíleně smutné princezny a další. Oba muzikály mají mít premiéru na podzim příštího roku. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod