Rozloučení se zesnulým Šmídem bude veřejné, ale nebude v Praze

 Celebrity 
18. listopadu 2017 02:00 / René Černý
  0
📷
5 fotografií v galerii
Rozloučení se zesnulým hercem Jaroslavem Šmídem bude veřejné Facebook
Poslední rozloučení s Jaroslavem Šmídem, který zemřel ve středu v pražském Motole, bude veřejné. Malým problémem je, že nebude v Praze, proto ti, kteří mu budou chtít dát sbohem, budou muset jet skoro dvě stě kilometrů.

Jaroslav Šmíd zemřel podle nejbližších přátel a rodiny nikoli na HIV nebo pouhou chřipku či zápal plic, ale na zhoubné nádorové onemocnění plic.

„Bohužel se s tím už nedalo nic dělat. Šlo o jednu z nejagresivnějších onkologických onemocnění plic, které bylo komplikované právě tím zápalem plic," prozradila členka rodiny s tím, že Jerry, jak mu kamarádi říkali, byl do poslední chvíle při vědomí.

„Jerry nebyl v komatu, jak se psalo, a rodina byla do poslední chvíle u něj. Odcházel s tím, že rozhodně není sám. Byl to úžasný člověk s obrovským srdcem," dodala členka rodiny.

Šmíd byl rodák z Třebíče na Vysočině - podobně, jako třeba Míla Myslíková nebo Patrik Eliáš. Proto i po pohřbu spočine právě zde. Poslední rozloučení bude v úterý 21. listopadu ve 13 hodin v obřadní síni na hřbitově. 

Rozloučení je veřejné a i rodina bude podle všeho ráda, když všichni, kteří budou chtít a hlavně budoou mít možnost, přijedou. „Jaroušek by měl určitě radost. Měl velkou spoustu přátel a kolegů."

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008