Za rozchod Gregorové a Koptíka může jeho drogová závislost!

 Celebrity 
18. září 2017 02:00 / René Černý
  1
📷
3 fotografie v galerii
Takové fotky teď Ondřej Koptík dává na Facebook! Facebook
Konečně vyšlo najevo, co je za rozpadem vztahu Hany Gregorové a jejího kolouška Ondřeje Koptíka. Ani nevěra, ani nuda, ale drogy! Sám milenec herečky přiznal, že se léčí ze závislosti!

Koptík, kterého od záčku mají všichni jen za slavomana, který se toužil zviditelnit po boku známé herečky a donedávna i divadelní principálky, tvrdil, že drogy nesnáší. Jenomže všechno je jinak. Gregorové lhal a ta mu to prostě nedokáže odpustit!

„Teď když se to provalilo, vyhledal jsem odbornou pomoc a dvakrát týdně docházím k odborníkům, kteří mi od mé závislosti na marihuaně pomůžou,“ řekl Nedělnímu Blesku Ondřej Koptík.

Údajně je závislý na mariuaně. Tu měla Gregorová také v jeho věcích v bytě na Karlově náměstí, kde spolu bydleli, najít. Proto mu taky k rodičům, kde má stále svůj pokoj, měla kurýrem poslat jeho pár švestek a vztah ukončit. 

„Nikdy jsem nechtěl té nejskvělejší ženě na světě ublížit, strašně to bolí. Nevím, co mám dělat, aby mi odpustila,“ lkal zoufalý Koptík, který vypisuje několikátým dnem na sociální síti básně a vyznání.

„Tvá čistá a neposkvrněná pověst v tomto životě je pro tebe ta nejdůležitější zvěst, co je proti tomu má láska? Na tvé nemilující černé duši jen malá zmraska..., že chyby dělám jen? Vím to je asi ten problém! Protože jen zamilovaný člověk jsem a to tvá nemilující černá duše a tvá pověst mě hned vyhání ven, zdá se mi že je to špatný sen. Na místo slíbené lásky necháš si našeptávat teď od kdejake závistivé kvasky, aby neutrpěla tvá zvěstovaná pověst tak už radši nenecháš naši lásku kvést bože stále tě miluji... vykašli se na všechny pověsti a závistivé kvasky žijeme jen jednou tak buď stále jen semno," napsal Koptík na svůj Facebook. Co myslel "nemilující černou duší", je otázkou.

Otázkou je ale také to, zda skutečně šlo jen a jen o marihuanu, a zda ho Gregorová vyhodila pouze kvůli tomu, nebo je za tím neco jiného? Nešlo jen o záminku k tomu, aby se herečka svého o 32 let mladšího milence konečně zbavila, což jí prý radili dlouho mnozí, včetně její rodiny?

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod