Horáček vyvedl manželku na premiéru a líbali se přímo na ulici!

 Celebrity 
28. srpna 2017 17:00 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Michal Horáček neváhal a políbil manželku Michaelu přímo na ulici! ShowPix
Textař, podnikatel a teď i prezidentský kandidát Michal Horáček opět vyrazil do společnosti. Na premiéru televizního seriálu První republika 2 vyvedl i svou krásnou manželku Michaelu a nutno podotknout, že to oběma velmi slušelo.

Už na ulici je fotografové zastihli, jak se k sobě mají. A padl dokonce i romantický polibek. Je vidět, že mezi Horáčkem a jeho paní to pořád jisří. 

„Moc jim to slušelo. Je vidět, že se umí obléct. Dobře sladění a skvěle naladění. Prezidentský kandidát rozdával úsměvy na všechny světové strany, stejně jako jeho žena Michaela,” pochvalovali si hosté premiéry.

Také Michaela Horáčková byla ve skvělé náladě a usmívala se. Od svého chotě se ani  nehnula. Však i to mnozí oceňují. A někteří jí předpovídají, že pokud bude její manžel zvolen do čela státu, bude jí to jako první dámě slušet. 

Kdo ví, třeba k tomu má jen krůček. Michal Horáček má u veřejnosti velikou podporu. On už sesbíral všechny potřebné podpisy, které musel a sbírá další. „Teď už jedeme na rekord,” uvedl Michal Horáček. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve