Pomeje zažívá dny hrůzy: Bojí se návratu zhoubné nemoci!

 Celebrity 
29. srpna 2017 20:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiří Pomeje se bojí, že bude muset znova podstupovat náročnou léčbu! archiv Prásk
Hodiny a dny hrůzy prožívá teď herec a zkrachovalý producent Jiří Pomeje. Sotva prodělal 36 ozařování kvůli zhoubnému nádoru na hlasivkách, má opět strach. Kontrolní vyšetření ukázalo jisté útvary a teď musí čekat, až hlasivky splasknou.

Pokud by se rakovina vrátila, musel by znovu na operaci, chemoterapie a o hlas by přišel definitivně. Měl by takzvaného slavíka. On, jeho žena Andrea i celá rodina doufají, že vše bude dobré!

„Ale nemusí, to se uvidí. Pokud tomu tak bude, čeká mě další ozařování,“ řekl Blesku Pomeje, kterému se na hlasivkách objevily bouličky. Ty mohou značit, že zhoubné buňky v krku ještě jsou. „Potom jdu nemilosrdně pod kudlu, budou chemoterapie a je to všechno v háji. Hlas ztratím navždy,“ bojí se Jiří Pomeje. 

Protože Jiří teď nemůže hrát ani dabovat, rozhodl se jít na pracák. Obíhá úřady, aby si vyřídil podporu v nezaměstnanosti. Prý mu nabízejí prácovní pozice jako jsou například zedníci či skladníci. Pomeje zvažuje, že by něco z toho vzal. „Nejdříve ale musím počkat na lékařské výsledky,” svěřil se Pomeje.

Kvůli rakovině by měl nyní nárok na invalidní důchod. Z toho by sice úplně nevyžil, ale rozhodně by mu pomohl přečkat dobu, než se dá zcela dopořádku. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008