Hůlka se konečně usadí! Stane se tátou a bude se ženit!

 Celebrity 
30. srpna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Z Daniela Hůlky se skoro v 50 letech stane táta! ShowPix
Sice mu to trvalo, ale konečně se rozhoupal. Ve svých bezmála padesáti se Daniel Hůlka stane poprvé otcem. Před tím se musí ještě stihnout oženit. Zdá se, že zpěvák dospěl do fáze, kdy se chce definitivně usadit.

Už má taky nejvyšší čas. A jak se ukazuje, vztah  s o 23 let mladší přítelkyní Bárou Klementovou bude asi tím pravým ořechovým. Sympatická, tmavovlasá tlumočnice dala muzikálovému Draculovi řád a dovedla ho do stádia, kdy si uvědomil životní priority. 

„Bára je ve čtvrtém měsíci. Rád bych, aby se dítě narodilo do úplné rodiny. Moc mi na tom záleží. Protože Bára má rodit začátkem března, určitě se do té doby vezmeme. Zvažujeme teď vhodné datum,“ prozradil Dan Hůlka.

Lze tedy přepokládat, že Hůlka by se mohl oženit ještě letos. Vztah s mladou tlumočnicí i to, že čekají rodinu, oznámili společně Danově mamince, která byla nadšená. Těhotenství taky alespoň přiměje zpěváka, aby popohnal stavbu nového domu v Jevanech, který dlouho plánuje na pozemku, kde zatím stojí stará vilka. Ta bude stržena a místo ní vyroste nová stavba. Pár v Jevanech zatím žije v mobilheimu.

Slavný český Dracula už jednou ženatý byl. Před 15 lety si vzal tanečnici Libušku Haraštovou. Přestože se brali v kostele, manželství jim vydrželo necelé dva roky. V roce 2006 se Libuška provdala za zpěváka Josefa Vojtka, ale také jim manželství nevydrželo. Libuška má s Vojtkem dnes deseti letého syna Matyáše a za pár týdnů se podruhé stane maminkou. Miminko čeká s hercem Zdeňkem Rohlíčkem, synem herečky Evy Hruškové, s nímž se vzali v létě.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47