Odhalení: Kdo Dášu Havlovou doprovázel ve Varech na hotel?

 Celebrity 
04. července 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Takhle Dagmar Havlová odcházela v noci ve Varech na hotel! ShowPix
Dagmar Havlová jenom září. Mnozí dokonce hovoří o tom, že vypadá, jako kdyby omládla. Že by se snad v její blízkosti objevil nějaký nový šarmantní muž? Někdo, do koho by se zase zamilovala? Kdo ví?

My však víme, kdo ji v Karlových Varech, kde je na filmovém festivalu, doprovázel pozdě v noci na hotel. Nebyl to ani o desítky let mladší, ale ani starší milenec. Byla to žena, Dagmařina asistentka.

„Dáša šla na hotel zcela střízlivá, v pohodě spolu se svou asistentkou. Ta se od ní nehne skoro ani na krok. Mají spolu přátelský vztah a kamkoli jede paní Havlová oficiálně, je její asistentka s ní,” svěřil se VIPstory.cz člen realizačního týmu Karlovarského festivalu.

Dokonce u schůzky s Jiřím Bartoškou byla asistentka Havlové na blízku. Chodí paní Havlovou nejen na filmy, ale dokonce i nakupovat. A na jaře ji dělala doprovod v pražské Lucerně na 75. narozeninách hitmakera Karla Vágnera.

Zdá se tedy, že nový muž po boku bývalé první dámy není, a že paní Dáša stále v srdci nosí svého milovaného Václava Havla.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve