Kam zmizela původní Adriana z Ulice? Dominika Kadlčková se v Čechách příliš neohřeje. A kšeft v televizi jí vyfoukla neteř Lukáše Vaculíka.

 Seriály & Filmy 
21. ledna 2014 12:56 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dominika se zmiňovaným mužem.  / inStory.cz
Mysleli jste si, že se modelka Dominika Kadlčková stáhla ze společenského světa? Tak trochu ano. Na nějaké party už nebyla ani nepamatujeme. Proto bylo celkem milé překvapení, když se před pár dny objevila na narozeninách Coco baru. A nebyla sama. Dorazila s mladým mužem, který byl o nějaký ten centimetr menší než ona. Jestli to byl její přítel, nevíme. Nechtěla to prozradit. Podle jeho vzhledu to vypadalo spíš na nějakého stylistu.

A co tahle blonďatá kráska v současnosti vlastně dělá? Věnuje se prý modelingu v zahraničí, hlavně v Německu. Občas zavítá za velkou louži, a pak také do oblíbené jižní Afriky, kde má dobré kontakty. Aby také ne, půl roku tam modelka dokonce žila. A volný čas? Ten tráví s rodinou a přáteli a ne na společenských akcích, jak tomu bylo dřív. Škoda…

Nahrazena byla i v seriálu Ulice, kde v prvních dílech hrála Adrianu Peškovou. Její roli teď převzala neteř Lukáše Vaculíka - Šárka Vaculíková.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47