Takhle jste Simonu Stašovou ještě neviděli! Je zase šťatná!

 Celebrity 
16. května 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Simona Stašová má zase důvod k úsměvu, když má novou psí společnici! ShowPix
Simona Stašová má geny po mamince Jiřině Bohdalové. Je neméně skvělá herečka a má stejně ráda psy! Herečka je zase šťastná. Před třemi týdny si pořídila fenku, o které ani neví jak vyroste. Pojmenovala ji Pepina a jezdí s ní všude!

Stašová je s Pepinou, svou psí společnicí šťastná a pro fotoaparát je schopná jít prostředkem ulice. Herečka má velký smysl pro humor. Navíc, jak jde o němou tvář, dokáže zapózovat jako pravá dáma

„Mám ji asi tři týdny, je z útulku a byla to láska na první pohled. Kdysi jsem jim v útulku říkala, že až by měli nějakého pejska, který bude jezdit rád v autě, aby se ozvali. A teď po mnoha měsících zavolali," svěřila se Simona Stašová, která je stále na cestách.

Pejska si pořídila zrovna v době, kdy měl pořádná splín. Nejspíše ze zhoršujícícho se stavu jejího tatínka Břetislava Staše, který trpí Alzheimerovou chorobou a musel být umístět do speciálního sanatoria. Právě tam za ním Stašová pravidelně chodí. 

Lásku k pejskům zdědila po své mamince Jiřině Bohdalové, které už řadu let dělá společnost fenka Žofka. A i ta jezdí s herečkou všude, včetně natáčení! 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve