Krásky okouzlily Zdeňka Podhůrského! Ve finále se utkají ve Špindlu!

 Celebrity 
09. dubna 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Celkem 12 finalistek se utká 22. dubna ve Špindlu o titul TOP MODEL OF THE YEAR 2017 TOP MODEL OF THE YEAR
Na pět desítek dívek a žen z celé republiky se utkali na castingu v Praze o finále v prestižní soutěži krásy TOP MODEL OF THE YEAR 2017. Porota složená z missek, návrhářů, fotografů, choreografa či odbornice na estetickou medicínu, měla velmi těžký úkol. Okouzlily i herce a moderátora Zdeňka Podhůrského.

Casting dalšího ročníku celostátní soutěže krásy TOP MODEL OF THE YEAR 2017 se konal v unikátním pražském hotelu Le Palais, kde při svých cestách do Prahy, bydlí třeba Ennio Morricone nebo Mireille Mathieue, určil 10 krásek a dvě náhradnice, které se za dva týdny ve Špindlerově Mlýně v rámci slavnostního galavečera utkají o vysoce ceněný titul.

V castingu uspěly dívky Kristýna Dolničková, Monika Drsková, Barbora Hačecká, Andrea Havlíková, Aneta Kalátová, Aneta Karasová, Markéta Konopásková, Markéta Laciná, Adéla Rezková, Pavlína Richtarová a dvě náhradnice Michaela Pangrácová a Jana Zímandlová.

Z letošních přihlášených 200 soutěžících prošlo do užšího výběru sto dívek, z nichž téměř padesát uchazeček o korunku krásy moderátoři Zdeněk Podhůrský a René Kekely představili odborné porotě složené například z módních návrhářů Olgy Rusakové a Galala Gianniho či Miss ČR 2002 Kateřiny Průšová či úřadující Miss ČR 2016 Andrey Bezděkové. Třicet porotců vůbec nemělo snadnou úlohu. Účastnice castingu se nejdříve představily ve společenských šatech a ve druhé části vybraných 25 dívek ještě při promenádě v plavkách.

„Jsme velmi rádi, že úroveň a prestiž této soutěže roste. Že i casting se konal v luxusním prostředí na úrovni, a že se nám do poroty podařilo dostat opravdu přední osobnosti z mnoha profesí, které nějakým způsobem souvisejí se světem fashion a modelingu," řekl VIPstory.cz ředitel soutěže Jiří Morštadt.

Rok od roku atraktivnější soutěž také přináší řadu nových nápadů a myšlenek, a díky modernímu konceptu projektu řadu dívek pravidelně svou krásou oslovuje přední modelingové agentury. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod