Takhle to finalistkám České Miss sluší v uniformách. Podívejte se sami!

 Celebrity 
14. března 2017 03:15 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Finalistky České Miss si zkusily práci stevardek ve vlaku Českých drah! MISS EVENTS
Finalistky České Miss mají za sebou dlouhou cestu vlakem do Vysokých Tater, při které si pro její zkrácení mohly vyzkoušet roli zaměstnanců Českých drah v tradičních uniformách. Krásná posádka, která kromě kontroly jízdenek rozdávala pasažérům i pozornost v podobě pardubických perníčků, zpříjemnila mnoha cestujícím cestu.

Dívky mají za sebou vlasovou proměnu pod dohledem přední české kadeřnice Petry Měchurové a převlečeny do kostýmků vlakové obsluhy byly k nepoznání. Pro ostatní cestující byla přítomnost mladých slečen nečekaným překvapením.

Protože je pro finalistky ve Vysokých Tatrách připraven hodně nabitý program, hned po příjezdu měly chvilku na odpočinek a relax, aby si po dlouhé cestě odpočinuly. Wellness luxusního hotelu v Tatranské Lomnici si tak s nadšením užívaly a při tom odhalily, jak jsou na focení v plávkách připraveny.

„Některé holky na sobě opravdu zapracovaly, ale je vidět, že u některých není postava zatím stoprocentní. Ještě je hodně práce na sobě sama čeká a pokud se budou chtít slečny probojovat mezi top deset, musí na sobě kontinuálně pracovat. S tím jim může pomáhat i aplikace zaměřená na zdravý životní styl, která nabízí i hubnoucí režim. Vše je ale především o sebekázni a disciplíně,“ uvádí Martin Ditmar, předseda představenstva společnosti Miss Events.

K tomu, jak na sobě pracovat, jak se oblékat či prezentovat, co obnáší profesionální focení a jak se na něj co nejlépe připravit, finalistkám pomohl i workshop, který ještě první večer absolvovaly s topmodelkou Simonou Krainovou, stylistou Filipem Vaňkem a fotografem Benediktem Renčem. Průběžnou podporu jim nabízejí i mentorky Eliška Bučková, Aneta Vignerová a Tereza Fajksová, jež na dívky v průběhu soustředění dohlíží a dávají jim rady.

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008