Bílá koupila hřebečkovi dáreček za půl milionu!

 Celebrity 
11. března 2017 04:50 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Bílá svému frajerovi Radkovi pořídila luxusní dárek za půl milionu! Facebook
Když je Lucie Bílá zamilovaná, udělala by pro svou lásku všechno! Jako například teď, když údajně svému o 18 let mladšímu hřebečkovi Rakdovi koupila "dáreček" za půl milionu. Tedy pořádně velký a těžký dar!

Třiatřicetiletý Radek Filipi dostal od téměř 51leté přítelkyně Lucie Bílé nadupaný stroj.  Zpěvačka se plácla přes kapsu a pořídila svému drahému nový Harley Davidson za zhruba 550 tisíc korun!

„No není harley sexy?" okomentovala  sama Lucie na sociální síti. Ona sama motorky miluje a její dvoumetrový a svalnatý frajer taky. Není co řešit.

„Lucka je zamilovaná jako mladá holka, udělala by cokoli. A pokud ví, že mu to udělá radost, prostře na nic nečekala a koupila mu to," dodal zdroj z okolí zpěvačky.

Její kdysi bývalý partners a manžel Vašek Noid Bárta dostal od Lucie nahrávací studio za 3 miliony korun. Spekulovalo se o tom, že zatím poslední partner Petr Makovička zase kavárnu Modi na Karlově náměstí. Na tu měl ale úvěr a Bílá mu udělala pouze jméno, což mu právě v nastartování podniku velmi pomohlo. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod