Milenec Lucie Bílé tají zásnuby! Podváděl přítelkyni se zpěvačkou?

 Celebrity 
14. března 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jak je to opravdu s novým fešákem Lucie Bílé? archiv
Lucie Bílá se od svého nového svalnatého přítele nehne ani na krok a on od ní taky ne! Nyní se objevily zprávy, o kterých si štěbetali vrabci na střechách, že Radek Filipi není tím, za koho se vydává. Proč tolik tajností? Možná i proto, že ještě nedávno měl jinou?

Věkový rozdíl mezi Zlatou slavicí a jejím svalnatým přítelem je skoro 18 let. Lucie Bílá je zamilovaná jako mladá holka a on má zase oči jenom pro ni. Funguje i jako její řidič a ochránce. 

Původně se ale Radek Filip jmenuje Radek Fejerčák. Pochází z Ostravy a příjimení si změnil před necelými čtyřmi lety. Ale proč? „Prý jsou za tím nějaké rodinné problémy, ale on nechce říct proč. Já ho už poznal jako Filipiho Pak jsem ho asi rok neviděl a teď jsem byl v šoku, když jsem ho viděl vedle Bílé," řekl VIPstory.cz jeden z jeho bývalých kolegů.

Jenomže to není všechno. Ještě na Vánoce byl s jinou. Jak zjistil Blesk, šlo o 29letou Veroniku z Prahy, kterou si měl dokonce i brát. „Měli jsme normálně společnou domácnost, a v září mě dokonce požádal o ruku. On to se ženami opravdu umí," řekla deníku Veronika.

I přesto, že s ní trávil poslední měsíce starého roku, byl zřejmě už nějakou dobu více než blízko Lucii Bílé. S tou se zná od roku 2015, ale více než kamarádi měli být od loňského podzimu. „Od doby, kdy Lucka zrušila ty své dva koncerty v O2 areně kvůli nemoci. Už v té době nějak si byli blízko," řekl zdroj VIPstory.cz

Nový přítel Bílé o sobě tvrdí, že je fitness trenér. Jenomže prý už nějaký měsíc nemá trenérskou licenci. Než začal pracovat pro zpěvačku, dělal řidiče pražské primátorce Adrianě Krnáčové. Nyní vozí naši nejslavnější zpěvačku.

Lucie Bílá říká, že svého svalnatého a dvoumetrového ochránce poznala náhodou, když jí zachránil před davem fanoušků. Že jí mu pak dala vizitku a rok tvralo, než ho k sobě pustila. „Byl trpělivý a já jsem pořád nechtěla," říkala Lucie .

„Ono to bylo trochu jinak. Ano, znali se už nějakou dobu, jsou spolu od podzimu, ale je to jinak, než Lucie tvrdí. Jak, to si nechám pro sebe," řekl VIPstory.cz zdroj z okolí zpěvačky

Jedno je ale jisté, je zvláštní, že Radek Filipi nechce říct, proč se jmenuje jinak, než jak se narodil. „Radek mluvit nechce a nebude. Ke změně jména měl své osobní důvody. Je to rovný a čestný chlap a nechtěl by zveřejněním důvodů někomu ublížit,“ řekla za svého milého sama Bílá. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47