Neskutečné! Lucie Bílá prožila zásnuby! Chystá se svatba!

 Celebrity 
22. února 2017 01:00 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Šťastná Lucie Bílá se objímá se svou budoucí švagrovou Adélou! Facebook
A je to tady! Lucie Bílá opět prožila zásnuby. Jednu z nejkrásnějších chvil v životě ženy, když muž poklekne a zeptá se - vezmeš si mě? A po této chvíli následuje do roka a do dne svatba. I na to se Zlatá slavice těší!

Ti, v kterých teď hrklo a už už viděli Lucii Bílou u oltáře, mohou zůstat v klidu. Vdávat se nebude zpěvačka, ale její budoucí švagrová. Tu o ruku požádal bratr Lucie Bílé - Karel Zaňák. Nedávno se rozvedl, a teď se rozhodl, že svůj několikaletý vztah chce zpečetit. 

A v restauraci u Zdeňka Pohlreicha to všechno upekli a Lucie Bílá byla pochopitelně u toho! „Musím se s vámi podělit o radost. Můj bráška Karel před pár minutami požádal svou krásnou přítelkyni Adélku o ruku. Řekla Ano," napsala na svůj profil na sociální síti Lucie Bílá.

Ukázala navíc fotku, kde se ve zmrzlinovo-čokoládovém jablku skrýval nádherný zásnubní prsten s briliantem. Ten nasadil Karel Zaňák své drahé Adélce, s níž má malého syna Karlíka. 

Znamená to, že už brzo se u Zaňáků v Otvovicích bude chystat veselka a je taky dost dobře možné, že Lucie Bílá půjde za svědka. Nebo povede svého bratra k oltáři, protože maminku už nemají. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím