Eben vydělává opravdu balík. Ale rozhodně ne divadlem!

 Celebrity 
20. listopadu 2016 04:50 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Marek Eben o chlebu a o vodě rozhodně není, ale divadelní honoráře jsou spíš na kafe! archiv ČT
Kdyby se měl Marek Eben spolehnout jen na divadelní honoráře, pošel by zřejmě hlady a nebydlel snad ani pod mostem. Protože je ale uznávaným a vyhledávaným moderátorem, vydělává balík.

Za StarDance si přijde měsíčně zhruba na půl milionu korun. Podobné honoráře však bere údajně za moderování večírků, akcí či plesů. "Vydělává od 100 do 500 tisíc za akci. Podle toho, co je to za klienta. Ale Eben je docela v ceně, i když ty doby, kdy vydělával miliony měsíčně, je pryč," řekl VIPstory.cz zdroj z jeho okolí.

Za divadelní představení má necelých pět tisíc korun, a pokud hraje v měsíci dvě tři, je to sotva na jídlo a benzín. Mimo to občas vystupuje se skupinou se svými bratry a tam jdou honoráře hodně nahoru. Ale hlavně díky lukrativním kšeftům, moderování pro banky a různé firmy, si přijde na statisíce. A proto si může dovolit držet byt v Praze v Maiselově ulici, který sám o sobě má hodnotu asi 20 milionů korun a ještě si nedávno postavil vilku u Karlových Varů.

"Vydělává jen on, jeho žena Markéta je bohužel na invalidním vozíku a má jen důchod. Ale jinak si nestěžuje. To své, co potřebuje, má a myslí i a zadní kolečka. Tedy na stáří," dodal zdroj z Ebenova okolí.

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve