Chudák režisér Troška. Stále problémy s nemocnou maminkou!

 Celebrity 
15. listopadu 2016 04:50 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zdeněk Troška se svou maminkou Růženou! Profimedia
Autor košilatých komedií a romantických pohádek Zdeněk Troška je sice stále vysmátý a plný dobré nálady, ale v soukromém životě teď moc radosti nemá. Naopak má starosti se svou stále nemocnou maminkou. Blíží se Vánoce a není jasné, jak to bude dál!

Zdeněk Troška už půl roku jezdí do nemocnice či do rehabilitačního ústavu na Strakonicku, kde Růžena Trošková pobývá. Byla původně dehydrována, zesláblá a tak musela do nemocnice. Tam ji dali dohromady, ale musela se učit znovu chodit.

"Má tam skvělou péči, jsme za ní denně. Když nemůžu jí, je tam brácha. Mamce se daří v rámci možností dobře. Chodí za ní návštěvy," svěřil se Troška, který je ale smutný.

"Zdeněk si myslel, že maminka půjde koncem léta domů, ale bohužel. V zařízení je pořád. A snad se podaří, aby alespoň na Vánoce šla domů. To by si Zdeněk moc přál," prozradila VIPstory.cz známá slavného režiséra.

Troška Vánoce moc nemusí, ale bere je jako setkání s rodinou a blízkými. Na Vánoce je vždy doma v Hošticích s bratrem, jeho rodinou a tak doufá, že ani letos tomu nebude jinak. "Snad se to podaří, a snad se ten stav maminky bude jen zlepšovat," doufá filmař, který má se svou maminkou skvělý vztah.

"Je to úžasná dáma. Taková ta ´stará škola´. Nesmírně hodná, vzdělaná, laskavá. Zdeněk má velké srdce po ní. Snad bude už v pořádku a na Vánoce ji pustí," dodala rodinná známá. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008