Sexy modelka Simona Krainová má novinku: Od nynějška oblékne i vás!

 Celebrity 
24. října 2016 11:25 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Novou módní značku bySimona má od teď topmodelka Simona Krainová! bySimona.cz
Simona Krainová má novinku. Žádosti jejích fanoušků byly pro ni vždy velmi důležité a myšlenka na vlastní značku byla v její hlavě už nějaký ten čas. A protože na Instagramu i Facebooku patří k nejsledovanějším celebritám, rozhodla se prosby svých nejvěrnějších vyslyšet.
Právě na sociální síti má Krainová obrovskou sílu a patří mezi nejsledovanější celebrity. Její fanoušci jí neustále píší, chtějí vědět, co dělá, kde nakupuje, kdo ji obléká. Právě oni ji přinutili k tomu, aby se začala zamýšlet nad možností vytvoření vlastní značky, kterou by nabídla právě svým „followerům“, ale i ostatním lidem, kterým se líbí Krainové styl.

A ten čas nastal nyní, kdy na trh přichází bysimona.cz, která nabízí trička, mikiny, kšiltovky, které nesou pečeť krásné blondýnky. Ta stála u celého zrodu nové značky od jejího samého počátku. "Moji fanoušci na sociálních sítích jsou pro mě tou nejkrásnější a zároveň nejdůležitější zpětnou vazbou. Právě proto jsem se rozhodla vstoupit do pro mě dosud neprozkoumaných vod," řekla nám Krainová. BySimona vznikla ve spolupráci s firmou jejího manžela. Zároveň spouští modelka i webovou stránku www.bysimona.cz, kde si budou moci všechny produkty bySimona zájemci objednat jak ze Slovenska, tak i z České republiky.

"Kolekce bySimona je pro mě posunem v kariéře někam, kde se sice cítím jako ryba ve vodě, zároveň do těchto vod vstupuji opatrně, s pokorou a bez velkých očekávání. První vlaštovka v podobě spolupráce s časopisem ELLE se ukázala jako správná cesta. Proto věřím, že bySimona bude mým nejvěrnějším dělat stejnou radost, jakou dělá mně," dodala ještě Simona. Při pohledu na fotografie, které nafotila ke své značce Krainová, je jasné, že se inspirovala právě u sebe. Trička, mikiny i kšiltovka mají hlavní motiv fotografie Krainové, doplněné o různá hesla, která fanoušci modelky dobře znají právě z jejího profiu na Instagramu nebo Facebooku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008