„Komediantka“ Gregorová rázně! Zásnuby NEPLATÍ, NEPLATÍ, NEPLATÍ!

 Celebrity 
22. října 2016 04:52 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Gregorová Koptíkovi jasně řekla, že žádná svatba nebude! Profimedia
Komedie stará, jako by znělo z Troškova Slunce, sena. Řeč je o herečce Haně Gregorové. Ta se před očima statisíců lidí zasnoubila se svým o 32 let mladším přítelem Ondřejem Koptíkem. Teď ale šokovala tím, že zásnuby prostě neplatí a vdávat se nebude!
V srpnu požádal Koptík Gregorovou, která by klidně mohla být jeho matka o ruku na horách v Rakousku. Za údajně skryté kamery jednoho bulvárního deníku, kterého ve skutečnosti pozval sám Koptík a možná i sama principálka Divadla Radka Brzobohatého. Až kýčovitě trapné vyznání lásky a Gregorové “ANO“, které pobavilo a znechutilo všechny, kteří to viděli, bylo zbytečné!

Žádostí o ruku byla prý ale zaskočená, byla v šoku, proto souhlasila. Teď to ale uvedla na pravou míru a o svém hřebečkovi prohlásila: „Prostě šlápnl vedle a taky to ode mě dostal,“ prohlásila Hana Gregorová v rozhovoru s Těžkým Pokondrem na Frekvenci 1.

To, že byla v momentě žádosti dojatá a uplakaná jako slzavé údolí, taky vysvětlila po svém! „Byla jsem tři tisíce metrů vysoko. Já, která se strašně bojím výšek! V té lanovce jsem měla celou dobu zavřené oči a vůbec nevěděla, co se děje. Zásnuby naplatí. Neplatí! Neplatí!“ zdůraznila rázně herečka.

Zatímco chvíli zásnubní prsten nosila, teď už ho nemá. „Nepotřebuji se na vztah zasnubovat, ani vdávat. V mých letech fakt ne.“

Prahou se však šíří zvěsti, že Gregorová s Koptíkem ve skutečnosti ani žádný vztah nemá. Že jsou jen kamarádi a šlo hlavně jen o promo. Pokud to tak je, tak pak hodně nepovedené!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008