Chudák holka: Tolik ve StarDance dřela a teď jí vyhodili!

 Celebrity 
16. října 2016 02:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Miluše Bittnerová a Michal Necpál při druhém večeru ze StarDance vypadli! ČT
Herečka Miluška Bittnerová tolik a tak poctivě dřela na StarDance, patřila k ozdobám tohoto ročníku a ani to nestačilo. V sobotu večer se svým tanečním partnerem Michalem Necpálem bohužel vypadli!
Porota jim dala nejméně bodů, a tak ze StarDance museli jít pryč. Přestože se Bittnerová zřejmě uleví, protože kvůli soutěži moc nezvládala mít čas na soukromý život, je jí to líto. Ovšem nezapomněla všem poděkovat!

"Chci všem poděkovat, protože to byly krásný měsíce. A na vás se budu dívat a budu fandit a nevím, komu víc, protože jste všichni skvělí," řekla Bittnerová po vyřazení směrem k ostatním.

Diváci při druhém večeru StarDance mohli zhlédnout dva tance - tango a sambu. Největší pochvalu sklidili Zdeněk Piškula s Veronikou Lálovou, Anna K s Markem Hrstkou, Roman Zach s Andreou Třeštikovou, Ladislav Vízek s Evou Krejčířovou i Olga Šípková s Markem Dědíkem.

Ti dostali vůbec nejlepší hodnocen - tři desítky a osmičku, tedy 38 bodů. Piškula tančící v první polovině večera byl zase označen za možného favorita tanečního klání.Otázkou je, jak moc objektivně. A zda Česká televize opět, jako v předchozím ročníku, někoho jen nepreferuje. Tehdy to byl Lukáš Pavlásek.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47