Známý český zpěvák “dostal po čuni“! Je snad muzikál kvůli němu v ohrožení?

 Celebrity 
13. října 2016 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jan Kříž už jen se zalepeným nosem po nehodě! Mefisto
Držitel Thálie, zpěvák a muzikálový herec, hvězda Srdcového krále Jan Kříž a mnoha dalších rolí má bebí! A zrovna před premiérou. Dostal takzvaně po čuni a má hlubokou tržnou ránu na nose. Co bude dělat?
Ne snad, že by se v divadle strhla bitka či že by ho některý závistivý kolega šťouch. Za vše může ženská! Obrovská. Nešlo ale o ženu, ale o obří dogu, která ho zranila v obličeji. Nešlo o napadení, ale nešťastnou náhodu. Kříž musel pracovní program na několik dní zrušit.

"Hrál jsem si se svou fenkou Sayou a přimotal jsem se blbě do rány. Byl jsem pomalej a nešikovnej, Saya plácla packou , a bylo to. Byla to moje chyba. Šel jsem prostě hlavou na špatnou stranu a došlo bohužel k tržné ráně, která se musela šít," prozradil Kříž s tím, že jeho pes není rozhodně žádný rváč.

Teď po pár dnech je zpěvák už téměř v pořádku. „Vyndali mi stehy a zase zkouším,“ podotkl po zkoušce v Divadle Hybernia, kde pilně cvičí s kolegy na muzikál Mefisto a v pátek ho čeká představení Horečky sobotní noci v Divadle Kalich.

Když nepracuje, chodí i se svou fenkou “teroristkou“ ven. A fenka dokonce může do postele. „Máme velkou postel, ale Sayi je tam hodně. Váží vlastně skoro stejně jako manželka," dodal Honza Kříž s úsměvem.
Témata: Jan Kříž
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008