Schumacherův stav? Samé lži a jenom lži. Ale od koho?

 Celebrity 
14. října 2016 02:50 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michael Schumacher jen leží a jeho fanouškové čekají. Ale zřejmě není na co! archiv
Mnohonásobný vítěz Velké ceny Formule 1 Michael Schumacher (47) je skoro tři roky upoután na lůžko. Bez pomoci se nenají a možná ani nedýchá. Po děsivé nehodě na lyžích se stal zcela invalidním. Jeho fanouškové čekají na každičkou zprávu. Některé však jeho žena Corrina označila za bohapusté lži.
Corrina Schumacherová (47) nyní promluvila! Prý se kolem jejího manžela jenom lže. Otázkou ale je, kdo lže?

Žena závodníka stojí neohroženě po boku svého manžela a brání komukoliv, aby se k němu přiblížil a médiím pak sděloval zavádějící informace. Po dlouhých měsících se však rozhodla prolomit své mlčení a vydala oficiální prohlášení o stavu svého muže.

„Michael stále žije, ale není pravda že by mohl chodit, jak se psalo," řekla Corrina.

Informační embargo na stav legendárního sportovce rozpoutalo ve světě nejrůznější spekulace. Od těch nejčernějších zpráv, které Michaelovi moc šancí na přežití těžkého úrazu nedávaly, po zprávy plné nadějí, že je "Schumi" z nejhošího venku a úspěšně se zotavuje.

Fanoušci dostali novou naději, kterou oficiální prohlášení manželky jen posílilo. Jenomže, kdo tu lže, je otázkou. "Michal je ve stavu, kdy leží, nemůže chodit, vlastně jíst a je při vědomí. Je ale otázkou, zda vůbec vnímá, co se kolem něj děje. A pokud ano, jak moc?," řekl jeden z jeho kamarádů, který ho prý před časem viděl.

Podle všeho může být Schumacher ve stavu "bdělého koma", tedy pozici, kdy leží, má otevřené oči, ale vnímá jen částečně. Cítí bolest, cítí vzruchy, slyší, vidí, ale jen omezeně, ovšem jeho mozek pracuje jinak. Kde je tedy pravda?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve