Gott odhalil veliké tajemství!

 Celebrity 
02. září 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Karel Gott při poskytování rozhovoru v Berlíně, na odhalení nové škodovky! Live Stream Auto Škoda
Zpěvák Karel Gott poprvé po léčbě rakoviny mízních uzlin navštívil své milované Německo, kde je neméně populární, jako u nás. Nejel tam ale zpívat, jak bývalo jeho zvykem, ale odhalit veliké tajemství. Jako čestný host a kmotr jel ukázat světu nové auto. Právě ve čtvrtek večer se zde slavnostně odhalovala nová škodovka, a to si Mistr nemohl nechat ujít.

Jako čestný host a největší celebrita odletěl soukromým letadlem se svou mluvčí Anetou Stolczovou do Berlína, kde za účasti stovek významných hostí odhalil novou Škodu Kodiaq, chloubu Česko-Německé automobilky.

"Návštěva pana Gotta na slavnostním uvedení nového modelu je pro automobilku Škoda Auto velmi zásadní a prestižní záležitostí," uvedl mluvčí automobilky.

Sám Gott si pozvání považoval, především proto, že Německo má rád a má zde opravdu silnou fanouškovskou základnu. Je zde velmi populární. A i pro něj je potěšením, že právě zde se koná taková akce spojená s původně výhradně českým autem, které patří do konsorcia Volkswagen.

"Gott byl milý, vstřícný, usměvavý, uvolněný a srší z něj energie. Vypadá skvěle a říkal, že by si klidně Kodiaqa koupil. Nevím, zda žertoval, nebo to myslel vážně," prozradil VIPstory.cz návštěvník slavnostního ceremoniálu.

Gott se v Berlíně zdrží ještě dnes a pak se vrátí zpět do Prahy. Chce zajet také do severočeské Doubice, kde vyrůstá jeho poloroubenka, jenž by za pár týdnů měla být dokončena. Tady chce pak zpěvák hlavně odpočívat a nabírat další síly!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty