Kaiser má zase podmínku! Už podruhé v životě!

 Celebrity 
30. srpna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Oldřich Kaiser má podmínku! Pokud ji poruší, má smůlu! archiv
Podruhé v životě má Oldřich Kaiser podmínku. Ne snad, že by byl odsouzený. Jde o filmování a podmínku režiséra a hlavně alkoholu. Pokud by byl opilý, letí jako mastný papír z průjezdu a nepomůže mu ani svěcená voda.

Když Marie Poledňáková, která je momentálně stále v nemocnici po těžké mrtvici, točila filmy Líbáš jako bůh a Líbáš jako ďábel, dala Oldřichu Kaiserovi nůž na krk. Pokud se dotkne alkoholu, letí. A herec to vydržel.

Teď má Olda podmínku znovu. Režisér Jan Svěrák ho obsadil do nově natáčeného filmu s názvem Po strništi bos. A opět je podmínka - herec nesmí chlastat. Ted může si dát panáčka, ale až po natáčení. Pokud by to porušil, projeví se to jak na honoráři, tak případně na ukončení spolupráce.

"Zatím se drží, i když Svěrák ho hlídá jako dráb. ale Olda ví, že by to byl jeho konec. A když může Jan Tříska, který je v pokročilém věku a je tu z USA, být vždy skvěle připravený a bez problémů, proč by nemohl Kaiser," řekl VIPstory.cz člen štábu.

"Film Po strništi bos se odehrává za druhé světové války, kdy rodina Edy Součka musela odjet z města a žít na venkově, kde se jako sedmiletý musí vypořádat s partou místních kluků a také odhalí jedno dramatické tajemství,“ prozradil režisér Jan Svěrák.

Ve snímku si zahraje třeba Ondřej Vetchý, Tereza Voříšková a samozřejmě taky otec režiséra Zdeněk Svěrák.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím