Dávný kolega Morávkové Baselides prý krade a obtěžuje muže!

 Celebrity 
24. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Libor Baselides má problémy se zákonem a také s muži!  Facebook
Býval hvězdou televize Nova, zahrál si v několika filmech, v divadle. Pak se taky pokoušel zpívat, psát, malovat. Teď měl vlastní pořad na jedné regionální televizi. Jenomže teď má novou roli - zloděj, osahávač a lhář. Nejde ale o žádné nové drama, ale o realitu! Libor Baselides má veliké problémy!

Noc ze čtvrteka na pátek strávil v policejní cele. Chvíli před tím prý obtěžoval mladé muže v jednom z pražských barů a pak jednoho okradl. V jeho tašce, se alespoň podle deníku Blesk, měly nacházet i další, prý nakradené věci!

Jeden z hostí baru zjistil, že mu zmizela luxusní taška s osobními věcmi. Začal zjišťovat, kam se poděla, kdo ho okradl. „Pan Baselides právě odcházel, tak za ním vyběhl ven a slušně ho poprosil, jestli by mu mohl ukázat svou velkou brašnu. On samozřejmě nechtěl, dohadovali se asi dvacet minut. Mému kamarádovi pak došla trpělivost, vzal mu brašnu a vytáhl z ní svou tašku! On mu ji prachsprostě ukradl!“ řekl deníku svědek.

„Zavolali jsme policii, sepsali to a odvezli ho na služebnu, kde byl prý Baselides v cele předběžného zadržení. Má údajně velký problém, protože měl u sebe další věci, které už byly nahlášeny v databázi jako kradené,“ dodal muž.

Libor Baselides, kterému hrozí i vězení, ale popřel, že by vůbec někde byl, natož, že by někoho okradl. To, že by šlo o někoho jiného, nebo o jiného Baselidese, je zcela vyloučeno.

Už v minulosti měl velké problémy, měl údajně podvést některé lidi v rámci akce v Karlových Varech a své zkušenosti s ním měla i herečka Helena Růžičková. Ta tvrdila, že jí Baselides okradl a distancovala se od něj.

Baselides má prý dodnes veliké dluhy. Zřejmě i velké zdravotní problémy. Velmi hubne, ztrácí se před očima a na sociální síti dokonce fanouškům poděkoval za přání k narozeninám a svěřil se, že byl v nemocnici. Od doby incidentu, tedy od čtvrtečního dne se ale příznivcům neozval. Na telefony, smsky ani zprávy na facebooku nereaguje!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008