Proboha, už tuhle šílenou zpěvačku zavřete do blázince! Zase se chce zabít!

 Celebrity 
25. června 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Sinead trpí vážnou psychickou poruchou! Archiv
Už by ji vážně měl někdo zavřít do blázince, tohle není normální! Takové hlasy zní od fanoušků na adresu irské zpěvačky Sinead O'Connor (49). Ta je opět nezvěstná! Její rodina zalarmovala chicagskou policii, když Sinead začala vyhrožovat další sebevraždou!

Zpěvačka měla říct, že skočí v americkém městě z mostu. Policisté po ní intenzivně pátrají. V Chicagu chtěl skočit z mostu. Svěřila se s tím příbuznému, který okamžitě zalarmoval policii.

Siead O'Connor trpí bipolární afektivní poruchou, tedy maniodepresivní psychózou, kterou jí lékaři diagnostikovali před víc než deseti lety. Měla by se s ní léčit, brát prášky, ale jak je vidět, buď je nebere, nebo je kombinuje s něčím jiným?

Loni na podzim zpěvačka vyvěsila na Facebook dopis na rozloučenou a vypadlo to, že se pokusila o sebevraždu. Policisté ji pak našli živou a zdravou. Znovu po ní pátrali v květnu, když se nevrátila z výletu na kole. Nyní pátrají znovu.

Rodina zpěvačky je v šoku, ale zdá si, že Sinead si nedá poradit a nechce se svou nemocí nic dělat.

Problém u lidí s touto poruchou je, že tak dlouho vyhrožují sebevraždou, až ji nakonec spáchají, případně se dostanou do takového stavu, kdy stejně skončí na psychiatrii. Tam alespoň na pár měsíců měla být už dávno!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím