Neskutečná podoba Belmonda a jeho syna. Tohle musíte vidět!

 Celebrity 
10. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jean-Paul Belmondo se svým synem Paulem při natáčení dokumentu Belmondo, který jde do českých kin! Atlantis
Legenda francouzského filmu Jean-Paul Belmondo má vedle sebe svou skoro věrnou kopii. Třiaosmdesátiletý herecký kmet má o třicet let mladšího syna Paula, který rozhodně nemusí pochybovat, že je třeba adoptovaný!

Herecká ikona se nyní dočkala filmu, ve kterém hraje právě se svým synem. Nejde ale ani o detektivku ani o komedii, ale dokument s názvem Belmondo. Právě tento snímek svedl dohromady otce a syna s tímto slavným příjmením.

Mladý Paul Belmondo, jenž před čtvrt stoletím působil jako závodník Formule1, se spolu se svým otcem vydal po stopách jeho nejslavnějších rolí a navštívili spolu Paříž, Řím i Rio de Janeiro. V dokumentu na nejslavnější Belmondovy role zavzpomíná také jeho bývalá přítelkyně Ursula Andress (80).

Zatímco Francouzi uvidí jedinečný snímek jen jako televizní dokument, v Česku jde rovnou do kin.

„Jean Paul Belmondo měl velkou radost, když se dozvěděl, že film bude v Česku uveden do kin. Byl nadšen i z plakátu, který jsme pro uvedení vytvořili. Bohužel z časových důvodů nemohl přijmout naše pozvání na premiéru filmu, ale svým fanouškům vzkazuje: "Přijďte se podívat, společně se zasmějeme a zavzpomínáme na zlaté časy…", uvedla distribuční společnost.

Slavný herec má celkem čtyři děti. Bývalá žena Elodie mu kromě Paula porodila i dcery Florence (55) a Patricii. Druhá z nich se bohužel dožila jen 36 let. V roce 2003 se Jean-Paul Belmondo stal opět tatínkem. S druhou ženou Natty, s níž už je také rozvedený, má nyní už dvanáctiletou dceru Stellu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím