Sexy pěvkyně uvedla na svět rozverné básně pro dospělé

 Celebrity 
16. února 2016 13:25 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rozverná Pavlína s autorem Pavlem Vránou  / inStory.cz
Jedna z nejkrásnějších českých operních pěvkyň Pavlína Senič se stala kmotrou knihy rozverných básní pro dospělé GASTROSEX, jejímž autorem je spisovatel Pavel Vrána. Křest se konal 12. února v Praze ve známém žižkovském Winetikvariátu.

Rozverným básním operní diva naslouchá pravidelně již třetí sezonu na svých koncertech vždy, když ji doprovází Valérie Zawadská. Pokud je koncert vážnějšího charakteru a musí přijít s odpovídající prózou či poezií, tak minimálně jednu báseň Pavla Vrány přednese v zákulisí, ale nejraději je, pokud je může vynést na pódium. Když Pavlína slyšela poprvé rozverné verše, tak se docela červenala a trnula, jak zareaguje publikum, protože bez velkého varování přednesla Valérie Zawadská svůj oblíbený GASTROSEX na jednom z koncertů. Publikum bylo nadšené!

Rozverné básně spisovatel Pavel Vrána věnoval Pavlíně Senič a Valérii Zawadské, s tajuplnými slovy: „Protože obě vědí proč…“. V průběhu večera se nikdo sice s jistotou nedozvěděl, co obě vědí, ale rozhodně Pavlína byla ozdobou celého křtu. Nejen, že krásně vypadá, ale její Haleluja a hlavně lidová píseň Ó, řebíčku zahradnický byla milým překvapením pro autora GASTROSEXU, protože do této písně se zamiloval již jako malý kluk. Z úst operní pěvkyně zněla skvostně a dokonce mu téměř vehnala slzy do očí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty