Další úraz Anny K! Co se to s ní děje?

 Celebrity 
16. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Anna K. má sice zásadní problém, ale humor neztrácí! Facebook
Co se to děje s Annou K? Vloni skončila s otřesem mozku a těžce potlučeným obličejem po pádu ze schodů. Teď má nohu v ortézové dlaze. Opět spadla ze schodů! Je to normální? Netrpí zpěvačka nějakou poruchou rovnováhy, nebo má takovou smůlu?

Padesátiletá umělkyně, která zdárně porazila rakovinu, se potloukla cestou domu.

„Mám ráda legraci, to jako moc, ale už mi nějak malilinko dochází humor. No, budu to muset brzy rozběhat. Já nic neudělala, nikde nezlobila, jen jsem šla doma po schodech dolů do studia zkusit zpívat novou píseň. Asi není tak dobrá, že mě někdo zastavil,“ napsala na facebooku Anna K.

když spadla ze schodů vloni, skončila s otřesem mozku a obličejem, jako kdyby ji někdo zbil. Teď má nohu v gypsu. Lékaři by nejraději sádru, ale o tom nechce zpěvačka nic slyšet! A noha v ortéze, to je nejméně na měsíc. Zda nebude muset zrušit své závazky je otázkou.

„Prý na pět týdnů do sádry? Někteří lékaři by zasádrovali celou planetu. Budu hodná, ale sádru nikdy!!!!! Teda pokud to jen trochu jde, že jo. Už jste někdo měl něco zasádrováno? Musí to být peklo, ne?“ dodala pod fotkou zraněné nohy.

Kamarádi jí kvůli pádům na schodech vymysleli novou přezdívku. Tu by si mohla klidně přidat ke svému jménu: Anna K.- Vozembouch.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum