Gábina Kratochvílová se s tím nemazala. Utřela Rockyho, Šimůnka i Šebrleho!

 Celebrity 
02. února 2016 09:47 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Gabriela si prý na svalouše nijak nepotrpí www.le-co.cz
Nejmladším z kmotrů, kteří pokřtili nový kalendář uzenářské firmy Leco, byla moderátorka Gabriela Kratochvílová. Všichni ostatní ji trochu podezírali, že filmový hrdina Rocky, který byl pro kalendář inspirací, ji jako divačku zcela minul. Jak to tedy s Rockym a půvabnou misskou bylo?

"Mám starší sestřenku, která Rockyho v dobách jeho premiéry absolutně milovala, takže i já jsem ho jako dítě měla nakoukaného. Ale že by patřil mezi nejoblíbenější filmy mého dětství, to říct nemůžu. K Rockyho skalním fanouškům tedy nepatřím," přiznala se Gábina a v podobném duchu okomentovala i postavu představitele legendárního filmového boxera: "Já nemám ráda takové ty úplně vyrýsované svaly. Líbí se mi, když je muž kus chlapa, ale může na něm být vidět, jak bych tak řekla, česká kuchyně. Mám ráda vyšší postavy, ale na vyrýsovaných svalech opravdu nelpím. To na mě nepůsobí přirozeně a nelíbilo se mi to nikdy."

Pokud se tedy náhodou chystal Mirek Šimůnek, který se v kalendáři do Rockyho převtělil, na Gábinu nějak zapůsobit, vzala mu vítr z plachet ještě než to zkusil. Kdo ví, zda se se svým názorem na svaly svěřila Romanu Šebrlemu, s nímž moderuje televizní zprávy... "Ano, kolega ze zpráv, ten svalnatý je, ale to je kolega, takže u něj to, jak vypadá, neřeším," směje se Gábina, která ale na akci nepřišla kvůli hezkým chlapům, nýbrž coby patronka dítka, kterému společnosst Leco předala prostřednictvím spolku Dobrý skutek finanční dar. "Je hrozně fajn, když se setkám přímo s konkrétním dítětem, pro které je pomoc určena. Pozvání stát se patronkou jsem tedy přijala velmi ráda."
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod