Unylá Aneta Langerová! Proboha, vždyť vypadá hůř, než o 50 let starší Hegerová!

 Celebrity 
05. ledna 2016 04:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zpěvačka vypadá, jako kdyby ji umřel celý svět! Vůbec o sebe nedbá a výraz totálně znuděného tvora! Profimedia
Co se to s ní děje? Bez energie, šmrncu, šminků, slušivých outfitů. Stále jako mrtvá noha působí a vypadá SuperStar Aneta Langerová. Vždyť ve svých 29. letech rodačka z Benešova vypadá hůř, než její o dvě generace starší kolegyně.

Paparazzi fotografové přistihli Anetu a jejího bratra a manažera v jedné osobě Nikolu Langera u domu, kde zpěvačka bydlí. Oba vypadali, jak kdyby šli ze zubního a Aneta obzvlášť. Jasně, není na koncertě nebo na rozhovoru v televizi, ale přeci jen,kdo se na ten ksicht má dívat? Vždyť vypadá pomalu hůř, než o 55 let starší a vážně nemocná Hana Hegerová. Ta na to ale už má i právo. Ale tahle mladá holka?

"Anetu jsem měla ráda, ale nikam se neposunula. Vypadá stejně, zpívá pořád to samé, je to unylé, ospalé, nemá to šťávu. S takovouhle brzo skončí. Kdyby ji pár lidí nedrželo a její brácha nedržel přemrštěné ceny, které je snad občas někdo ochoten dát, už je dávno v propadlišti dějin. Nikdo neříká, aby skákala jako diblík Bílá, ale tohle je spíš na umření, než k žití," konstatoval hudební odborník a nakladatel.

Nejen jemu, ale i mnohým fanouškům vadí, že Aneta Langerová o sebe moc nepečuje a vlastně je zabrzděná, jako před lety, kdy prošla talentovou soutěží.

Trochu života do toho umírání, Aneto!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod