S kým strávila vdova Matušková Štědrý den? Máme foto!

 Celebrity 
26. prosince 2015 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Olga Matušková rozhodně nebyla na Štědrý den sama! archiv
Olga Matušková, vdova po legendárním zpěvákovi Waldemaru Matuškovi strávila Štědrý den opět na Floridě, kde žije. Sama ale rozhodně nebyla. Kromě syna Waldemara mladšího, jí společnost dělal malíř Kristian Kodet, jeho žena a dcera, kteří mají dům kousek od nich.

"Všechny moc zdravíme domů. Prý je v Čechách podobně jako tady. Tedy asi s drobným detailem, že my se na Štědrý den můžeme koupat v moři," napsal neprodávanější český malíř současnosti Kodet, který se zpět domů vrací až v dubnu.

Do té doby bude malovat a v USA ho čeká i výstava. Vánoce tráví už tradičně společně s Matuškovými. "S Waldemarem jsme byli přátelé od mých šestnácti let. Strašně mi chybí. Bylo to opravdu skvělý chlap. A jsem moc rád, že Olinka s Waldíkem se stali naší druhou rodinou," prozradil výtvarník, milovník dobrého vína a krásných žen, který po smrti zpěváka vytvořil pomník na jeho hrob na pražském Vyšehradě.

Štědrý večer strávili tradičně. Nechybělo jak české, tak ani americké jídlo, včetně krocana. Na Floridě, kde je i v prosinci okolo 27 až 32 stupňů nad nulou se opravdu dá na Vánoce koupat. A jak Kodetovi, tak i Matuškovi to k moři mají pár desítek metrů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty