Dara Rolins a rakovina: Snad nevyhodila nemocnou manazerku?

 Celebrity 
23. prosince 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dara Rolins se pokusila ulevit nemocné manažerce Evě Skallové a pořídila si pomocníka Profimedia
Se zákeřnou rakovinou se už podruhé ve svém životě pere pravá ruka a blízká přítelkyně Dary Rolins, manažerka Eva Skallová. Protože podstupuje poměrně náročnou léčbu, musela to zpěvačka řešit. Jak sama prozradila na sociální síti, většinu věcí nyní převzal nový manažer.

"Píšu dnes tak trochu na popud a se svolením Evičky," napsala na profilu na sociální síti. A pokračovala: "Mnoho z vás, zda už moji fanouškové nebo pořadatelé jste se často na Evičku ptali, hledali ji po mém boku zda už v práci nebo na fotkách z našich pravidelných, legendárních holčičích dovolených. Evička je nemocná. Bojuje s rakovinou a my všichni, kteří ji milujeme, bojujeme s ní," napsala Dara Rolins.

Proto, aby Dara odlehčila manažerce od práce a starostí, aby se mohla soustředit na potřebnou léčbu, povolala na pomoc kamaráda, roadmanagera Lukáše, který dočasně převezme agendu a vše potřebné. O zbytek se bude Skallová starat v rámci svých možností. Hlavně alespoň trochu práce ji odpoutá od přemýšlení o nemoci, kterou určitě porazí. Všichni v to věří.

"Je pro mně nesmírně těžké napsat těchto pár vět tak, aby dávaly smysl, aby vysvětlily mnoho okolnosti, souvislosti, důsledky. Ale protože zpráva o její zdravotním stavu už jistě překročila hranice vnitřně soukromého embarga, rozhodli jsme se s Evičkou touto formou poděkovat všem, kteří už jí i mě poslali hromadu povzbuzujících slov. Ani nevíte, jak MOC to pro nás znamená! Vážíme si vaší lásky, empatie a potřeby vyslat směrem k Evičce pozitivní energii," dodala Rolins.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod