OSTUDA! Trávníček se zbláznil! Neuvěříte, jakou raketu chtěl za prezentaci Popelky v Norsku

 Celebrity 
23. prosince 2015 08:45 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pavel Trávníček se svou ženou a manažerkou Monikou! No, jak se zdá, asi mu jeho "management" trochu řeže větev Profimedia
Peníze mu zaslepili mozek, nebo se mu jen nechtělo jít pod cenu? Herec Pavel Trávníček odmítl pozvání do Norska, kde se prezentoval kultovní film Tři oříšky pro Popelku, v němž hrál prince. Honorář který chtěl všem vyrazil dech. Uvedl to server Idnes.cz.

„Pavel úplně zešílel, řekl si o čtvrt milionu korun. Prostě blázen. Na co si to hraje, proboha,“ rozčílil se člověk, který se okolo pořádání akce za českou stranu pohybuje. Na akci do zahraničí přijel a rád jen režisér Václav Vorlíček (85). Ovšem bez nároku na honorář.

S pořadateli akce komunikovala Trávníčkova manželka a zároveň Monika, která podle norského webu vg.no požadovala za účast „prince“ 10 tisíc dolarů. „S tím, že pak bude herec pořadatelům zcela k službám pro veřejnosti i pro novináře,“ ocitoval web Trávníčkovu manželku.

V Norsku je pohádka Tři oříšky pro Popelku stejně kultovní jak u nás a stejně tak jako v Česku, jej i v Norsku vysílají na Štědrý den jako hlavní program.

Na prezentaci měla přijet i Libuše Šafránková, která se ale ze zdravotních důvodů omluvila. Bojuje stále s následky rakoviny. Otázkou je, zda by ale i tak přijela, protože se před časem velmi nepohodla s Vorlíčkem.

Nicméně Trávníčkův honorář všechny překvapil. Některé dokonce urazil Norská média však připomněla, že český herec Pavel Trávníček už v minulosti chtěl za komunikaci v rámci pohádky honorář. Po norském novináři, který s ním chtěl udělat rozhovor a přijel do Prahy, požadoval částku 500 eur. Prý na tlumočníka. „Omlouvám se. Pan Trávníček má velmi nabitý program, včetně hlavní role ve filmu. Rozhovory dělá za pět set eur. Je to jeho práce,“ odpověděl tehdy Trávníčkova žena.

O jakých hlavních rolích herce mluvila, když se řadu let v žádném novém filmu, alespoň ne v zásadní roli neobjevil, je otázkou. Zřejmě si herec ani neuvědomuje, co si takovým jednáním „managementu“ způsobuje.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod