Nejsmutnější Vánoce nemocného Gotta! Co ho čeká?

 Celebrity 
24. prosince 2015 06:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott se svými nejbližšími oslaví letošní Vánoce v nemocnici. S předstihem si Štědrý večer udělali před pár dny archiv K. Gotta
Karel Gott prožívá ty nejsmutnější Vánoce. Musí je trávit v nemocnici. Právě na svátky vyšel termín třetího cyklu chemoterapie, kterou podstupuje. Bohužel musí být tam, kde být nikdo nechce. Sice s ním odpoledne a večer bude jeho rodina, ale pro něj samotného to není nic příjemného.

"Karel se sice drží a snaží se být psychicky v pohodě, ale mrzí ho strašně moc, že nemůže být za elegána, že nemůže být v pohodě a klidu doma na Bertramce. Vánoce si s rodinou udělal před pár dny, ale on tyhle svátky miluje a nesnáší to nejlépe. Prvotní pro něj je, aby se uzdravil, ovšem Vánoce vždy bral za chvíle, kdy byl rád jedině doma a se svými nejbližšími," prozradil jeho blízký známý, který ho zná desítky let.

Za Karlem Gottem přijde dnes do nemocnice kamarád Karel Štědrý, který sám dvakrát porazil rakovinu a ví, jak těžký boj to je. Dodává Gottovi sílu a dobré rády. Jenže Štědrý trpěl jinou formou, než Slavík. Ten má onemocnění mízních uzlin v pokročilém stádiu.

Navštíví ho samozřejmě i manželka Ivana s dvěma malými dcerami a chystají se za ním i dvě dospělé dcery Lucie a Dominika, které si nepřejí nic jiného, než, aby se jejich táta uzdravil. "Nic nechci k Vánocům, jen to, aby táta byl zase v pořádku," nechala se slyšet Lucie, která Gotta velmi miluje, stejně jako starší Dominika.

Karel Gott si ještě před několika měsíci letošní Vánoce jistě takhle nepředstavoval. Bohužel osud zasáhl. Měl realitní štěstí, že se mu přihodil těžký zánět střev, při kterém lékaři objevili lymfom, který jej ohrožoval na životě. Jinak by už totiž bylo i na léčbu pozdě.

Mistr je na štěstí v nejlepších rukách špičkových onkologů a odborníků. Ti vědí, co dělají. Zpěvák by se domů mohl podívat už koncem týdne, opět na týden a něco, než nastoupí zase další, čtvrtou sérii chemoterapie.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod