Katastrofa Daniela Hůlky: Válka s exmanažerkou a exmilenkou! Dožene ho to k soudu?

 Celebrity 
02. prosince 2015 03:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Daniel Hůlka má veliký problém!  Profimedia
Představitel Draculy, kdysi nejslavnější český zpěvák Daniel Hůlka, má problém. Velký problém! Do boje se s ním pustila jeho bývalá manažerka a také prý bývalá milenka Michaela Kocourková, které umělec dle jejího tvrzení dluží peníze. Ke všemu mu nechala odtáhnout auto.

Nakonec se zjistilo, že auto nebylo Hůlky, ale právě Kocourkové, která mu jej poté, co mu shořelo na dálnici jeho vlastní, půjčila!

"Ten mobilheim, co má na zahradě, a kterým se tak chlubí, že v něm bude bydlet s přítelkyní, než si opraví svou jevanskou vilu, platila prý taky ona," prozradila Hůlkova kolegyně z muzikálu.

"Michaela Kocourková je sice ranařka a pár lidem leží pořádně v žaludku, ale pro Dana dělala maximum. Tahala ho z průšvihů, když byl nespolehlivý, omlouvala ho, jak se dalo a on se jí teď odvděčil," řekl zdroj blízký zpěvákovi.

Protože si však Daniel našel mladší přítelkyni a prý rozhodně atraktivnější, dala mu Kocourková vale ve vztahu i v práci. "Hůlka má novou manažerku, která nemá s tímhle zas tolik zkušeností, takže těch kšeftů mít asi tolik nebude. Jen by mě zajímalo, za co chce opravoval vilku v Jevanech, když neměl ani na to, aby si koupil nové auto," ptá se jeho kolega z branže, který si myslí, že okolo dnes již bývalého páru českého šoubyznysu bude ještě hodně veselo!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008