Manžel Heleny Vondráčkové se zase rozjel! Padne žaloba?

 Celebrity 
08. listopadu 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Helena Vondráčková byla jednou ze stěžejních hvězd muzikálu, jehož producenti se nezachovali fér! archiv H. Vondráčkové
Jen pár dní před tím, než oficiálně produkce muzikálu Romeo a Julie oznámila, že představení se všechna ruší, se manžel jedné z největších českých pěveckých hvězd Heleny Vondráčkové pustil do producentů. Na svém facebookovém profilu na nich nenechal nic suchou!

Ať je Martin Michal považován jakkoli za kontroverzního člověka, nelze mu než dát za pravdu v tom, že se snaží hájit zájmy Heleny Vondráčkové nejen jako své manželky, ale i jako klientky, neboť je jejím manažerem. Pravdou navíc je, že se producenti nefér zachovali úplně ke všem!

"Myslím si, že bude fér upozornit fanoušky, že paní Helena Vondráčková již nebude vystupovat v muzikálu Romeo a Julie. Bohužel jde ze strany trnavské produkce o velmi nesolidní jednání, hraničící s podvodným chováním a tam skutečně nemusíme být přítomni," napsal Martin Michal, kterému se nelíbí, že producenti nedodrželi podmínky a ke všemu ještě vyčetli zpěvačce, že veřejně prohlásila to, co si jiní šuškali, že si muzikál nenašel dostatek diváků, byť byl kvalitně zpracován!

"Nehodláme se podílet na mnohamilonových závazcích po lhůtě splatnosti ze strany těchto amatérú, kteří si myslí, že když budou někomu vykládat, kolik tisíc eur mají na kontě, že tento muzikál spasí. Nikoliv. Takto to v Čechách nefunguje. Dlužit hercům,zpěvákům, produkci, technice a za PR je smrtící. Tento muzikál bohužel, i když je nádherný,umřel na naprosté neserioznosti produkce pode vedením pana Kuníka z Trnavy," pokračoval Michal, který na férovku napsal to, o čem všichni vědí, ale báli se to říct veřejně.

Protože se producenti nezachovali slušně a Vondráčkové dluží hezkých pár desítek tisíc. zvažuje její management, že vše požene k soudu. A nebude jediný. Žalobu chystá i řada dalších interpretů a pracovníků, kteří se na produkci muzikálu Romeo a Julie podíleli.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím