Smutná zpráva: Michael Schumacher je na tom velmi špatně! Kost a kůže...

 Celebrity 
25. října 2015 04:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michael Schumacher s už asi nikdy do normálního života zřejmě nevrátí... Jeho stav není vůbec dobrý archiv
Světově proslulý závodník Formule 1 Michaela Schumacher na tom není vůbec dobře. Před téměř dvěma lety upadl na lyžích tak nešťastně, že si těžce poranil mozek. I ti největší optimisté, kteří věřili, že se z toho jejich modla určitě dostane, už asi definitivně pochopili, že rozhodně ne. Zázraky se sice dějí, ale ne tak veliké a Schumacher je na tom prý velmi špatně.

"Váží už jenom 45 kilogramů. Nemůže být bez čtyřiadvacetihodinové péče a pohled na něj je velmi smutný," uvedl jeho dlouholetý šéf ze stáje a osobní přítel Jeff Brawn, který byl dokonce několikrát na návštěvě v luxusní vile u Ženevského jezera, kde je Schumacher ukrytý před světem. Dům střeží ochranka a o slavného závodníka se stará manželka Corinna a speciálně vybrané a vyškolené pečovatelky.

„Je těžké tam chodit a necítit bolest. Je to beznaděj. Můžeme se jen modlit každý den, aby se dokázal vrátit do normálního života, ale jde to pomalu," dodal Brawn, který snad ale ani sám nevěří, že to bude možné.

Schumacher zhubl 30 kilogramů a zdá se, že jeho stav je vážný. Dokonce se spekuluje, že může být ve stavu "bdělého koma", kdy tedy má otevřené oči, reaguje na některé podněty, ale ve výsledky ani neví, kde je a co se s ním děje. Jiní zase tvrdí, že je zcela při vědomí, nemluví, ale vnímá vše a jen kývá hlavou pro kladnou či naopak zápornou odpověď. Jeho blízcí se modlí, aby mu nezačaly vypovídat službu životně důležité orgány, což se po tragickém pádu chvíli bohužel dělo. Díky skvělé lékařské péči a nesmírně drahým, ale účinným švýcarským lékům podařilo překonat.

Nejspíš většinou leží a maximálně se pohybuje s pomocí na invalidním vozíku. Jeho život se ovšem razantně změnil od toho, který byl až do nehody zvyklý žít.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty