Helena Vondráčková: Skončila! Hádky, nervy, napadání? Co se stalo?

 Celebrity 
25. října 2015 00:04 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Helena Vondráčková jako chůva v muzikálu Romeo a Julie skončila! archiv Romeo a Julie
Hvězda české pop music, velká profesionálka Helena Vondráčková, skončila! Tedy ne svou kariéru, ale angažmá v tolik opěvovaném muzikálu Romeo a Julie. Důvodů je asi hned několik, ale ten hlavní jsou neshody s producenty.

"Pro závažná porušení smlouvy ze strany produkce ukončila zastupující Agentura MM Praha Helenino účinkování v muzikálu Romeo a Julie," napsal manažer a manžel Heleny Vondráčkové na oficiální stránky zpěvačky jako vyjádření.

Vše se odehrálo krátce poté, co sama Helena médiím potvrdila, že na muzikál chodí málo lidí a některá představení se musejí rušit. "Není to o neúspěšnosti muzikálu, spíš tam asi nebyla dostatečná reklama," nechala se slyšet Vondráčková. Ta musela z tohoto důvodu posunout začátek v novém angažmá, a sice v muzikálu Mamma Mia!

Ona i někteří další také potvrzují údajně zvláštní přístup produkce a producentů Romea a Julie i co se financí týče. "Oni dluží mnoha lidem a subjektům. Dluží stovky tisíc korun za zrušená představení. Jedno představení přijde na více než 100 tisíc korun, a když jich zrušíte třeba pět, je to pěkná suma, kterou zpátky těžko vyděláte," řekl VIPstory.cz člen z týmu okolo Romea a Julie.

"Bylo velké zle z toho, že Helena do médií řekla, že lidí chodí opravdu málo a představení se musejí rušit. Ale jako jediná řekla pravdu a nedělá z diváků ani novinářů hlupáky. Byly tam hádky,napadání, nervy, a přitom ona pouze sdělila kulantně, že je někde chyba," myslí si někteří kolegové slavné zpěvačky.

Představení se ruší v poslední době více, než je u začínajícího muzikálu zdrávo. Produkce na web muzikálu umístila hned dvakrát tento text:

"Vážení diváci, bohužel vám musíme oznámit, že jsme nuceni z důvodu opravy scény zrušit i představení 17.10. a 18.10. Hrát budeme opět od 5.11. Velice se vám omlouváme, vstupenky si vyměňte v místě nákupu." A krátce před tím zrušila produkce také představení 15.10. od 19 hodin a 16.10 od 19 hodin. Je to vážně z důvodu poškození scény, nebo je to jen zástěrka?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím