Tohle že je 35letá mamina? To není možné! Jak to ta Verešová dělá?

 Celebrity 
16. října 2015 13:50 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Andrea Verešová je prostě kus nádherné ženské! Jak to dělá, že po dvou dětech tak skvěle vypadá? Profimedia
Každá pětadvacetiletá, nebo pětatřicetiletá dívka, žena a obzvlášť maminka by chtěla vypadat tak, jako po dvou dětech vypadá Andrea Verešová. Úžasná postava, krásná tvář a ke všemu slavná a obdivovaná. Jak to modelka a herečka dělá, že tak skvěle vypadá a ještě je skvělá máma a manželka?

Andrea Verešová je maminou starší osmileté Vanessky a mladšího šestiletého Daniela. I když vyrůstají společně, každé dítě je jiné.

"Každé z nich je jedinečná osobnost, každý má něco z nás rodičů, je to zdravý mix. Aspoň to vidím podle reakcí okolí. A určitě se spousta věcí mění a krystalizuje," říká Verešová, která nežije v Praze, ale na Plzeňsku v Přešticích, na malém městě. Za prací tedy dojíždí, nicméně ji tento stav vyhovuje.

Řeklo by se, že maminka od dvou dětí, manželka, která pracuje, má různé akce, musí být nutně strhaná a vyžilá. Jenže Andrea přímo popírá zákony fyziky i času. Ona snad opravdu nestárne.

"Cvičím jógu, pilátes, snažím se žít nějaký zdravý životní styl a prožívat hezké věci. Obklopovat se milými lidmi. To člověku hodně pomáhá," radí Verešová, jejíž manžel jí stále obdivuje, miluje, a kterému tisíce chlapů závidí, že má doma tak nádhernou ženu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47