Tenhle český herecký pár už nebude zbytečně ročně chudší o půl milionu. Jak to dokázal?

 Celebrity 
25. září 2015 04:56 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Janu Přeučilovi a Evě Hruškové se ulevilo. Ušetří až půl milionu ročně! Profimedia
Téměř půl milionu korun ročně ušetří za bydlení slavný herecký pár Jan Přeučil a Eva Hrušková . Jak VIPstory.cz jako první před časem informovalo, první televizní Popelka a představitel řady záporných i kladných rolí se přestěhovali z velikého bytu do menšího! A to, co platili doposud, byla pořádná raketa.

Doposud platili dva byty. Ten, kde bydleli a taky ten, kde bydlí teď. V něm žili tři synové Evy Hruškové. Až na jednoho si pořídili vlastní bydlení, takže se odstěhovali. Přeučil s manželkou se tedy přesunuli do menšího a nájemné hradí jen za něj. To rodinnému rozpočtu značně ulevilo. "Ušetříme opravdu hodně velké peníze. Výměnu bytu jsme udělali z mnoha důvodů, ale ta ekonomická stránka je samozřejmě důležitá. S tím souvisí i to, že není třeba udržovat a uklízet obrovský byt, a přitom nebydlíme v garsonce," svěřila se Eva Hrušková za souhlasného přikyvování Jana Přeučila. V tom obrovském, secesním bytě platili měsíčně 40 tisíc, nyní platí polovic.

Herecký pár ale nešel do neznámého prostředí. Naopak! Přesunuli se jen v rámci patra a bydlí teď v bytě, kde kdysi bydlela Hrušková se svým předchozím manželem, a kde vychovávali tři její syny. Když Přeučilovi zemřela jeho první žena Štěpánka Haničincová a sblížil se s Hruškovou, ona se přestěhovala k němu a svůj původní byt nechala synům.

"Protože ale Evini dva kluci mají každé své bydlení, tak tento byt se uvolnil a bydlí s námi její nejmladší syn. A je to paráda. Stěhování bylo dlouhé, náročné, ale vlastně žijeme tak trochu nový život," svěřil se Přeučil.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím