Drsný útok na Dagmar Havlovou! Takové urážky asi ještě neslyšela!

 Celebrity 
23. září 2015 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dagmar Havlová musí být v šoku ještě teď! archiv
V šoku a jistě v slzách je bývalá první dáma, dnes opět herečka Dagmar Havlová! Jejího manžela Václava Havla nazval politik, bývalý senátor a poslanec Jiří Vyvadil vrahem. Tedy morálním. Důvodem jsou diskuze kolem uprchlické krize! Navíc útočí na její majetek po Havlovi i na to, že herečka si získala největší popularitu hlavně za socialismu.

Vyjádření hodné otevřeného dopisu zveřejnily před pár dny parlamentnilisty.cz jako reakci na vyjádření Havlové, že by: "její Vašek, kdyby žil, uprchlíkům jistě pomohl."

"Dášo, plně s Vámi souhlasím, že by Váš manžel se dnes zamýšlel nad uprchlíky a pečlivě by se snažil odklonit fakt, že je to, z hlediska odpovědnosti České republiky jeho dílo. Váš lidumil Vašek měl nástupce. Byl jím sebestředný a arogantní Václav Klaus.Ne nebyl lidumilem v očích havlistických následovníků Vašeho Vaška," píše Vyvadil na politickém serveru s tím, že její manžel, který je několik let po smrti, vlastně částečně za uprchlickou krizi snad může?

"Milá Dášo, očekávám Vaši sebereflexi. i uprchlíci jsou v našich poměrech, především dílem Vašeho manžela. Majetek, který jste po něm zdědila, je obrovský. Nejde o to, abyste poskytovala uprchlíkům jakousi humanitární pomoc z milosti. To ne. Povinnost Vaší rodiny je nabídnout jim kompenzaci z důvodu politické odpovědnosti Vaší rodiny za mezinárodní zločiny. Nabídněte jim Vaše nemovitosti, Vaše konta a prostě je za odpuštění," pokračuje bývalý soudce Nejvyššího správního soudu, právník Vyvadil a pokračuje dále v narážkách, že Dagmar Havlová, dříve Veškrnová byla úspěšná hlavně za bývalého režimu.

"Pokud Vás přitom bude ještě bavit se modlit, což by u bývalé přední socialistické umělkyně bylo zvlášť pikantní, tak se modlete. S přátelským pozdravem JUDr. Jiří Vyvadil," zakončil svůj výlev směrem k Dáše bývalý poslanec a senátor.

Sama napadaná strana, tedy Dagmar Havlová se zatím k urážkám a narážkám nijak nepostavila, nevyjádřila se. Nechá si to bývalá první dáma líbit?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve