Žilková dostala vedoucí pozici. Ale za tu almužnu, má to zapotřebí? Tomu neuvěříte!

 Celebrity 
06. září 2015 00:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Veronika Žilková přijala poměrně odpovědnou funkci, ale otázkou je, zda je jí co závidět? archiv TV Prima
Herečka a žena ministra obrany Veronika Žilková získala vedoucí pozici. Po neshodách na státní konzervatoři, kde se několik kantorů vzbouřilo proti praktikám Františka Laurina (otci Sabiny Laurinové), odešla. Nyní ale přešla na soukromou Mezinárodní konzervatoř. Tady převzala post po Regině Rázlové, které ředitel spolu s Václavem Knopem a Pavlem Vítkem dal padáka!

Veronika Žilková se stala vedoucí hereckého oddělení tam, odkud odešla před pár dny Regina Rázlová. Té spolu s režisérem a hercem Václavem Knopem a herci a zpěvákovi Pavlovi Vítkovi ředitel neprodloužil smlouvu.

"Nebyl spokojen s tím, jak Rázlová nejen vedla oddělení, ale jak se chovala a jaké měla manýry. Nejen ona, ale i Knop a Vítek se s tím bohužel svezl. Ale chaos, jaký tu Rázlová udělala, nemá obdoby. Navíc chtěla stále více peněz," prozradil VIPStory.cz zdroj z konzervatoře s tím, že nová vedoucí oddělení to nemá rozhodně lehké.

"Veronika Žilková je rázná ženská a určitě je ale lidská, na rozdíl od Rázlové. A už tu řeší chaos, který tu byl. No ale za ty peníze se ji divím, že to vůbec vzala," podotkla kantorka z umělecké školy.

Podle odhadů si Žilková vydělá maximálně 15 tisíc korun měsíčně a to i s příspěvkem za vedení oddělení. Rázlová prý měla i s příspěvkem okolo 10 tisíc. Její nástupkyně chce učit víc, zatímco bývalá členka KSČ Rázlová, která byla souzena za vytunelování Skloexportu, nechtěla učit vůbec. To se Emilu Ščukovi, řediteli školy nelíbilo a nastaly první spory. Další pak vznikly, když Rázlová řešila věci, které nespadaly do její kompetence, vyhazovala údajně kantory a měnila řád výuky. Nyní si prý chystá Rázlová vlastní "školu".

Veronika Žilková, která patří ke skvělým herečkám, se chce nyní vrhnout na výuku herectví a zakládá si na civilním projevu u budoucích herců.

"Žilková je hodně odvážná, že do toho vůbec šla. Smekám před ní. Držíme ji pěsti, protože dávat do pořádku to, co tu za pár měsíců udělala Rázlová a její company, to chce opravdu hodně pevné nervy," dodal další z kantorů konzervatoře.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod