Jennifer, podívej se pravdě do očí! Tohle je důvod, proč od tebe manžel zdrhnul

 Celebrity 
05. září 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Manželství je před rozvodem Shutterstock
Dlouho to netrvalo. Na veřejnost se dostaly informace, kdo stojí za krachem ukázkového manželství hollywoodských hvězd Bena Afflecka (43) a Jennifer Garner (43).

Když dvojice před pár měsíci oznámila odloučení, okamžitě se začalo spekulovat, že rozpadem svazku stojí třetí osoba. Podle blízkého okolí se herec zakoukal do chůvy svých dětí Christine Ouzounian. Ač se herec snažil zatloukat, není mu to nic platné. Christine Ouzounian se rozhodla promluvit pro americký magazín OK !. A její slova se Jennifer moc zamlouvat nebudou.

Affleck měl pečovatelku údajně svést ve sprše, což byl začátek jejich milenecké aféry. Ouzounian se do Bena zamilovala a údajně s ním zatoužila zplodit dítě. Affleck své milence pořídil luxusní apartmá v Los Angeles, kde se oba milenci tajně scházeli „Oba spolu otevřeně flirtovali," prozradil zdroj pro americký magazín. Toto všechno je jen začátek. Bývalá chůva plánuje poskytnout velký rozhovor a odhalit všechny špinavosti. A tím to pravděpodobně neskončí. Christine má ještě v úmyslu všechny pikanterie vztahu s hollywoodským fešákem rozmáznout v připravované knize.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod