Tady zemřel Lukavskému syn, přesto to tu miloval!

 Celebrity 
12. srpna 2015 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Chalupa Radovana Lukavského na Vysočině hodně pamatuje VIPstory.cz, archiv ČT
Radovan Lukavský byl Pan herec! Zemřel před sedmi lety. Trvale žil v Praze, ale téměř až do svého skonu nenechal dopustit na svou milovanou chalupu na pomezí Pardubického kraje a Vysočiny. A to přesto, že v romantickém stavení mu rok před jeho skonem zemřel jeho vlastní syn.

Lukavský Vysočinu miloval a říkával" "V Praze bydlím, ale na chalupě opravdu žiji!“ Chodil do lesa na procházky, učil se role, rád kutil a občas za ním jezdili přátelé. Před pár lety byla chalupa dokonce na prodej. Vnučka Klára Kudlová zamýšlela stavení za skoro 2,5 milionu korun prodat. Pak si to rodina rozmyslela a jezdí sem dodnes.

"Chtěli to prodat, bylo to na realitách, bylo tu pár zájemců, ale pak to stáhli. Byla by to škoda. Pan Lukavský byl úžasný člověk a taky hluboce věřící," svěřila se důchodkyně vísky u Čachnova nedaleko Kroun, kam Lukavský jezdil desítky let.

Zažil tu ale velké drama. Právě jeho syn Ondřej (†57) tu v roce 2007, jen rok před ním samotným, zemřel. Zradilo ho srdce. Stalo se tak za dramatických okolností, přímo v otcově náruči. Ani potom Radovan Lukavský na místo, které tak miloval, nezanevřel. Odchod syna mu však psychicky dal zabrat a herec začal vnitřně trpět. I jeho nakonec zradilo srdce.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím