Roman Vojtek tráví dovolenou jako ve filmu S tebou mě baví svět! Vyrazil na pánskou expedici s dětmi!

 Celebrity 
08. srpna 2015 15:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Roman stihnul vedle otcovských povinností i zaškolovat kolegyni Míšu Kuklovou Europark Štěrboholy
Kam vyrazit s ratolestmi o prázdninách? Celebrity, dokonce i ty bezdětné, jsme vyzpovídali na minigolfu, který si zahrály přímo v areálu nákupního centra ve Štěrboholech. Je zde osmnáct profesionálních drah, hraje se zdarma denně od 9 do 21 hodin a můžete dokonce získat příjemné odměny.

Nejvytíženějším VIP hráčem se stal bezkonkurenčně Roman Vojtek. Přivedl s sebou totiž obě své děti. A zatímco malá Editka se chopila golfové hole, taťka si hleděl jak minigolfu, tak kočárku s čerstvě narozeným Editčiným bráškou.

"S tímto sportem mám daleko větší zkušenosti, než zkušenosti s normálním golfem. A musím se přiznat, že mě daleko víc baví. Hraje se na malým prostoru, nemusíte se nikam registrovat, nakoupit si drahé oblečení a vybavení, přijet drahým autem... a můžu ho hrát i s dětmi. Sportuju rád. V mládí jsem dělal vrcholově gymnastiku. Teď mám rád lyže, prkno, kolečkové brusle, nebo potápění na nádech. Čtyřměsíční syn sportuje zatím jen s dudlíkem, ale pětiletá dcera chodí od svých několika měsíců na plavání a na gymnastiku. Jezdíme taky na kole, bruslích a v zimě samozřejmě na lyžích," rozpovídal se Roman, který se právě teď plaví na jachtě v Chorvatsku.

"Uspořádali jsme takovou pánskou jízdu, společně s našimi dětmi. Čtyři chlapi a čtyři děti. Je to báječný a moc si to užíváme. A hned jak se vrátím, začínám další den točit hudební film Muzikál aneb cesty ke štěstí. Pak snad stihnu ještě pár dní na chaloupce na Valašsku... no a už tu bude září," popsal oblíbený herec své prázdninové plány.

A jak se cítil v nákupním centru? "Ač jsem chlap, nakupování mi nevadí. Dokonce mi ani nevadí nakupování oblečení. Samozřejmě to nesmí trvat celé odpoledne, ale koupit něco hezkého pro sebe, nebo své blízké mě prostě baví."
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve