Známého režiséra chytila policie přímo při činu!

 Celebrity 
07. srpna 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ján Ďurovčík skončil v rukou policie! Profimedia
Pořádný kopanec udělal slovenský divadelní a muzikálový režisér Ján Ďurovčík, který už řadu let působí v Čechách. Momentálně nastudovává muzikál Atlantýda. Jenže tak chvátal na zkoušku, až za to pořádně zaplatil.

Ďurovčík si to po dálnici D1 hasil skoro 190kilometrovou rychlostí. Přitom povolená je 130. I když řada řidičů bohužel porušuje dnes a denně předpisy, čímž ohrožuje ostatní, doplatil na to právě režisér.

Policie ho zastavila. V podstatě ho chytila přímo při činu. Na štěstí se Ďurovčík zachoval jako chlap, uznal svou chybu a za své silniční pirátství zaplatil tučnou pokutu. Režisér dostal 7000 korun, které zaplatil, ale protože nebylo přestupek možné z důvodu tak vysoké rychlosti vyřešit jen na místě, čeká ho správní řízení. Poté, co policisté s umělcem vše sepsali, mohl pokračovat dál.

„Chvátal jsem na zkoušku a neuvědomil jsem si, kolik jedu a zastavili mě. Udělal jsem hloupost, jsem si toho vědom,“ řekl Ďurovčík, který cestuje mezi Prahou a Bratislavou. Teď už si snad dá pozor, aby brzo nepřišel o celý honorář, který za nastudování nového muzikálu na motivy písní Miro Žbirky, dostane.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím