Známého režiséra chytila policie přímo při činu!

 Celebrity 
07. srpna 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ján Ďurovčík skončil v rukou policie! Profimedia
Pořádný kopanec udělal slovenský divadelní a muzikálový režisér Ján Ďurovčík, který už řadu let působí v Čechách. Momentálně nastudovává muzikál Atlantýda. Jenže tak chvátal na zkoušku, až za to pořádně zaplatil.

Ďurovčík si to po dálnici D1 hasil skoro 190kilometrovou rychlostí. Přitom povolená je 130. I když řada řidičů bohužel porušuje dnes a denně předpisy, čímž ohrožuje ostatní, doplatil na to právě režisér.

Policie ho zastavila. V podstatě ho chytila přímo při činu. Na štěstí se Ďurovčík zachoval jako chlap, uznal svou chybu a za své silniční pirátství zaplatil tučnou pokutu. Režisér dostal 7000 korun, které zaplatil, ale protože nebylo přestupek možné z důvodu tak vysoké rychlosti vyřešit jen na místě, čeká ho správní řízení. Poté, co policisté s umělcem vše sepsali, mohl pokračovat dál.

„Chvátal jsem na zkoušku a neuvědomil jsem si, kolik jedu a zastavili mě. Udělal jsem hloupost, jsem si toho vědom,“ řekl Ďurovčík, který cestuje mezi Prahou a Bratislavou. Teď už si snad dá pozor, aby brzo nepřišel o celý honorář, který za nastudování nového muzikálu na motivy písní Miro Žbirky, dostane.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47