To bude horor, až se potkají tyhle dvě herečky! Co se mezi nimi děje?

 Celebrity 
08. srpna 2015 00:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Až se tyhle dvě herečky potkají, bude to asi pořádný horor! archiv
Bude to prostě doslova a do písmene horor, až se setkají herečky Daniela Kolářová a Aňa Geislerová. Že by se snad herečky neměly rády a lezly si na nervy? Ne tak úplně. Čekají je totiž zajímavé role v novém filmu Polednice.

Ještě během srpna začne režisér Jiří Sádek v Berouně a okolí natáčet hororový příběh Polednice. Vedle Geislerové a Kolářové vytvoří další role Karolína Lipowská, která hraje dcerku Anetku, dále Jiří Štrébl, Marie Ludvíková nebo Halka Třešňáková.

Přestože titul filmu odkazuje k slavné básni Karla Jaromíra Erbena, inspirace pro filmový příběh zasazený do současnosti je velmi volná. "Šlo nám o to vytvořit skutečně moderní tvar filmu v rámci hororového žánru, nikoliv dobové ztvárnění známé balady," říká producent Matěj Chlupáček.

Do centra příběhu odehrávajícího se v uprostřed horkého léta v malé vesnici, žijící svým neměnným rytmem, autoři postavili mladou ženu donucenou bojovat s nepřízní osudu i vlastními přízraky.

V příběhu se Eliška /Aňa Geislerová/ s malou dcerkou po mnoha letech vrací do rodné vesnice svého muže, aby se zde pokusila o nový začátek. Kromě vlídného přijetí sousedů ji tu však čeká i setkání s místní podivínkou, která ve své pomatené mysli vleče tíhu vlastního dávného neštěstí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím