Děsivá fakta o smrti populární herečky vyplouvají na povrch!

 Celebrity 
06. srpna 2015 17:25 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Smrt Natalie Woodové je stále nejasný! archiv
Milostný život má krásná Natalie Woodová stejně plodný jako ten milostný. Postelí herečky prošla řada slavných mužů. Namátkou třeba Steve Mc Queen, Dennis Hooper nebo Elvis Presley. Nad její smrtí se ale navždy bude vznášet hromada otazníků.

Tělo Natálie bylo nalezeno před čtyřiatřiceti lety na pláži u ostrova Santa Catalina v Kalifornii poté, co zmizela z lodi, na které trávila Den díkuvzdání se svým manželem Robertem Wagnerem a hereckým kolegou Christopherem Walkenem, se kterým měla mít v té době milenecký poměr. Tělo bylo poseté modřinami a na tváři měla oděrky. A jak oficiálně ke smrti krásné herečky vlastně došlo? Při přestupování na malý člun měla údajně nešťastnou náhodou spadnout přes palubu a následně se utopit.

Po třiceti letech od její smrti se ale objevují určité pochybnosti o tom, jak se ve skutečnosti všechno seběhlo. Kapitán lodi Dennis Davern ve své knize "Sbohem, Natálie, sbohem Splendour" popisuje osudný večer, kdy herečka utonula zcela odlišně, než jak stojí v oficiálních záznamech. Kolem půlnoci zahlédl kapitán Natálii na zádi lodi při hádce s manželem. To ji viděl naposled. Když ji posléze na lodi nemohou najít a kapitán chce vyhlásit poplach, Wagner mu to prý zakázal. Když je ráno nalezeno tělo herečky, její prsty jsou ještě ohebné, což dokazuje, že musela ve vodě strávit dlouhé hodiny živá.

Po znovuotevření případu Wagner i Walken odmítají cokoliv komentovat a vyšetřování smrti se neposune dál. Zatím. Podle vyšetřovatelů jediná šance, jak se dostat pravdě na kloub, by byl nějaký důkaz jako jsou stopy DNA na těle. Jenže po tak dlouhé době je to značně nepravděpodobné. Jediný posun v případu je, že losangeleský lékař okresního soudu překvalifikuje větu v úmrtním listu z "náhodného utonutí" na "utonutí za neurčitých okolností".
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve