Tohle že je nová pohádková princezna? Ach Bože!

 Celebrity 
25. července 2015 00:02 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Denisa Pfauserová jako princezna v pohádce Řachanda! Tohle má být princeznovský idol pro malé holčičky?  Profimedia
České pohádky, které měly ohlas i ve světě, dostávají pořádně na frak. Řada režisérů vůbec nezná styly, plácají se v baroku, rokoku, klasicismu a ke všemu ne vždy jim hlavní postavy spolu ladí. Teď se například objevily fotky z nově vznikající pohádky Řachanda. No a zas taková řachanda to tedy není.

Nic proti, ale vybrat do hlavní role princezny dívku, která je nevýrazná a nemá žádný princeznovský aspekt, je trochu úlet. Zatímco se režisérce Martě Ferencové podařilo obsadit Bolka Polívku se synem Vladimírem, Petra Čtvrtníčka, Jana Hrušínského, Vilmu Cibulkovou, Martina Dejdara a další, zdá se, že s rolí princezny šlápla vedle.

Roli princezny si zahraje Denisa Pfauserová. Velmi sympatická a šikovná mladá herečka," prozradila režisérka.

Denisa je možná šikovná, jak sama o sobě říká, nemá strach z nikoho a ničeho. "Strach nemám, strach je to, co nás v životě brzdí," míní mladá herečka. Jenže na roli princezny do pohádky? No, zda se na ní úplně hodí. Asi podle představy režisérky ano. Otázkou je, co na to řeknou diváci.

Filmaři točili na hradě Kost, v Dětenicích a v lesích na Královehradecku. Pohádka bude specifická i tím, že jsou zde masky trollů a podobných sci-fi strašidýlek. Otázkou tedy taky je, jestli to čeští diváci přijmou. Přeci jen klasika je klasika. Do kin přijde film začátkem příštího roku a pak se uvidí, jak moc se nejenom princezna líbí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008